Søvnbehandlingen som virker

Artikkel i BT om kognitiv atferdsterapi for insomni (CBTi)som virker for de aller fleste som gjennomfører den på riktig måte og lenge nok. Cristina sin historie er ikke et unntak for oss som jobber med denne typen søvnbehandling, men heller det vi forventer å oppnå. Bedre søvn har så mye å si for vår fungering, vårt humør, vår energi, vår psyke og vår helse at det er nesten merkelig at ikke flere helsepersonell finner ut at de vil tilby denne utrolig effektive behandlingen. Samtidig er min erfaring at mange gir elementer av den men ikke har erfaring nok til å vite hvilke råd de skal gi når det butter litt imot. For CBTi er beintøft for de aller fleste. Men etter åresvis med store søvnvansker er mange svært klare for å gi det 8 ukers innsats. Og det lønner seg stort sett alltid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: