Lysere tider

Jeg elsker lys! Helst dagslys. Innelys kan ikke måle seg med dagslys. På joggetur i helgen fikk jeg både lys og mosjon. Lenge har det vært mørkt når jeg går på jobb og mørkt når jeg kommer hjem fra jobb. Da er helgene gull til å få de deilige lysstrålene inn på øynene, som sender signaler til suprakiasmatisk nukleus i hjernen, som forteller alle cellene i kroppen at det er dag og på tide å være våken. Dobbel virkning med både lys og økt puls! Jeg kan klappe meg selv på skulderen for å ha gjort noe som hele meg har veldig godt av.

Lightmeter-appen viste nesten 18.000 lux da jeg var tilbake fra joggetur søndag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: