Søvn som tema i populær legepodcast

Podcastepisode om søvn av lege Anette Dragland som driver den populære podcasten Leger om livet

Det var en glede å høre denne episoden! Nesten som om jeg skulle sagt det selv 🤩 Veldig gledelig at andre helsepersonell er like opptatt av god, naturlig søvn som jeg er og at fokus er på alt man selv kan gjøre for å nyte mer av den positive effekten av søvn. Denne legen har flere episoder om søvn og de gleder jeg meg til å høre. Jeg hører podcaster når jeg kjører bil, lager mat, går eller løper på tur, så det ikke blir nok en ting jeg «må gjøre». Da går rutinetingene som uansett må gjøres så mye raskere. Jeg likte også at Anette snakker om at hun selv av og til får for lite søvn (hvem kjenner seg ikke igjen i det?!) fordi hun vekkes av barna for eksempel, men isteden for å rydde bort oppgaver den dagen, gjør hun som planlagt. Det er oppskriften på god søvn påfølgende natt! Og da kan man ta igjen ved å sove mer i dyp søvn, selv om man ikke nødvendigvis tar det igjen i å sove lengre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: